Skip to content

Asztalos javítás, bútor javítás, konyhabútor felújítás Budapest, Telki, Pest megye és Balaton térség

Konyhabútor felújításon és bútorjavításon kívül a következő témákban tudunk segíteni:

konyhabútor felújítás, bútor javítás
Konyhabútor felújítás a hobbink

-Lapra szerelt bútorok összeállítása

Ikea, Kika, Obi, Praktiker,stb-ben kapható lapraszerelt bútorok összeszerelését kedvező feltételekkel vállaljuk. Beszerzéstől a falra szerelésig, konyhabútorok esetén a mosogató bevágás -sal ,  csapbeszereléssel, világítással is.

-Konyhabútor készítés, szekrények, polcok méretre igazítása

Kisebb-nagyobb polc, szekrény, beépített szekrény egyedi méretre készítését is vállaljuk rövid határidővel, teljeskörű munkavégzéssel

-Konyhabútor felújítás

Konyhabútor ajtó csere, konyha front csere, munkalap csere, konyhapult csere

Van egy jó állapotú, de elavult konyhabútora? Kedvező áron szeretné újjá varázsolni? Mi ebben is tudunk segíteni.
A konyhabútorok vázszerkezete általában megtartható és elég, ha a munkalapot és az ajtókat cseréljük újra. Természetesen igén esetén új fiókokat is építhetünk be, vagy bővíthetjük a szekrényrendszert. Modern megjelenéshez energiatakarékos világítás megoldást is ajánlunk.

Ezzel a gyors módszerrel Ön rengeteg pénzt spórolhat és felesleges felfordulástól is megkíméli magát, és pár órával érkezésünk után már használatba is vehet új konyháját!

-Mosogatóhoz és főzőlaphoz pultkivágás, Sütő beépítés

Mosogató bevágás, munkalap bevágás, főzőlap bevágás

Belevágjuk a pultba az új mosogatót, beillesztjük, körbeszigeteljük és végül bekötjük a lefolyót is. Használatra készen adjuk át.

-Bútorok javítása, átalakítása

Nem csukódik a szekrényajtó? Új polc kellene bele? Leszakadt a fiók alja?

Bútorok kisebb nagyobb javításait is ránk bízhatja, legyen az egy lötyögő fogantyú meghúzása vagy új elem készítése.

Az Ikeában olcsón lehet jól használható, praktikus bútorokat kapni, azonban nem biztos, hogy pontosan megfelel az Ön igényeinek, vagy épp a helység adottságainak. Ne kössön kompromisszumot. Mi átalakítjuk önnek, hogy olyan legyen, amilyet megálmodott.

-Galériák, magasított ágyak építése

Nagy  belmagasságú lakásokban –vagy alacsony lakók esetén – berendezésnél gondolkodjunk térben. Mi foglalja a legnagyobb helyet egy szobában? Az ágy és a szekrény. Alvó galéria vagy galériaágy alkalmazásával az élettér megnő, a szoba egyéniséget kap, a lakó pedig egy kuckós, elkülönített hálórészt.

Kisebb belmagasságú gyerkőcszobánál helytakarékos lehet egy magasított ágy alatta íróasztallal összeállítás. A modern, energiatakarékos és szemkímélő LED világításnak köszönhetően tökéletes homogén fényt tudunk biztosítani az asztalnál tanuló porontyoknak.

-Kilincsek, zárak javítása vagy cseréje

Ha lötyög a kilincs, vagy akadozva működik a zár, erősen ajánlott minél hamarabb megjavítani, mert ellenkező esetben bent vagy épp kint ragadás lehet a vége. Egy kilincs és zárszerkezet  csere sem szokott általában 5 percnél többet igénybe venni.

Akadozva működő zárbetétek szinte mindig a legrosszabbkor mondják fel a szolgálatot. Ajánlott minél hamarabb megjavítani, mert ellenkező esetben bent vagy épp kint ragadás lehet a vége. Egy zárbetét  csere sem szokott általában 5 percnél többet igénybe venni. Ha teljesen tönkremegy egy zárbetét, a javítási idő ennek többszöröse.

Az újfajta nyílászárók lötyögő kilincseit fontos hamar javítani, mielőtt kiszakadnak teljesen.

-Egyedi asztalos termékek készítése

Kisebb-nagyobb polc, szekrény, beépített szekrény egyedi méretre készítését is vállaljuk.
Asztalos – kézműves termékeket is készítettünk már megrendelésre…

-Nyílászárók beállítása (műanyag is)

Egy akadozva működő új típusú fa vagy műanyag ajtó/ablak általában 5 perc alatt beállítható. De ugyan ez igaz egy leszállt, padlót karcoló beltéri ajtókra is.

Gyakori hiba továbbá, hogy a hiába csukódik rendesen a műanyag nyílászáró, hiába a szigetelőgumi, a hideg húz be az ablakszárny és a keret találkozásánál. Legtöbb esetben pár perces beállítással ezen is segíthetünk. Ezzel a komfortérzetnek és a  fűtésszámlának is jó teszünk.

Jól záródó nyílászárók esetén elengedhetetlen, hogy a szellőzésről és szellőztetésről is gondoskodjunk

Rosszul szigetelő bejárait ajtó is gyorsan és hatékonyan javítható! Az ilyen jellegű javításra nem költségként, hanem rövidtávú befektetésként kell gondolni.

Be kell csapni az ajtót? Feszül? Meg kell húzni/nyomni erősen ahhoz, hogy csukva maradjon? Bosszantó hibák. Ennek a javítása általában nem több mint 2 perc.

– Automata és kötelező szellőztetők beépítése

– konyhai LED világítás kiépítését is vállaljuk rövid határidővel.

Konyhabútorral kapcsolatos munkáinkról részletesen a

KonyhabútorFelújítás.hu oldalon tájékozódhat!