Skip to content

Csap javítás -vizes munkák

-Csapok javítása, cseréje

Csöpög a csap? Nem kell mindjárt csapot cserélni! Tömítés illetve csapbetét cserével olcsón javítható a legtöbb csap hibája.

Mozog, lötyög a csap? Általában 5 perc alatt javítható.

Folyik mindenfelé? Nem biztos, hogy nagy a baj.

Csapcsere? Az sem gond. Rövid idő alatt megoldható. Legnehezebb része a jó új csap kiválasztása. Csapokat (mosdó és mosogató) 3.000 Ft- tól a csillagos égig árakon találunk. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a 10.000 Ft alatti csapok átmeneti csapnak (max 1 év) jók, de ha hosszabb távon szeretnénk használni, el kell felejteni őket. Erősen ajánlott minőségi csapot (Mofém, Grohe) választani, mert megbízhatóak, több 10 évig használhatóak és hiba esetén gyári alkatrészeket kapni hozzá.
-Mosdó, wc cseréje

Mosdókagylók, wc kagylók cseréjét is vállaljuk.

– WC tartályok javítása cseréje

Ivóvízkészletünk 30%-át (!!!) a wc-n húzzuk le.

Kevesen tudják, de a azt, hogy mennyi vízzel öblítsen a wc tartály, könnyedén lehet állítani.

Gyors matek: ha egy 2 tagú család naponta átlag 9 –szer húzza le a WC-t, akkor egy év alatt mennyi ivóvizet spórolnak meg, ha csak  0,5 literrel vesszük lejjebb az öblítési mennyiséget?

Egy csöpögő, folydogáló wctartály komoly pluszköltséget okozhat, javítása viszont gyors és olcsó.

Legrosszabb esetben a (külső) tartálycsere is megvan 20 perc alatt.
-Mosdók, mosogatók dugulás elhárítása

Az ételmaradékoktól, haj-, szőrcsomóktól és más undi dolgoktól könnyen eldugulnak a lefolyók. A nem megfelelően használt lefolyótiszító só is komoly dugulást okozhat. Szerencsés esetben gyorsan megoldható az ilyen probléma is, de hála a modern technikának, már a nagyobb dugulásokhoz sem kell falatbontani..
-Rések kitöltése, szigetelése